Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Vánoční pohár

17. 12. 2022

244.jpg

Vánoční pohár aneb zakončení roku 2022

Závěr roku patřil v našem litvínovském gymnastickém klubu již tradičně slavnostnímu ukončení sportovní sezóny. Letošní vánoční pohár proběhl poněkud netradičním formou. Pro své nejbližší ať rodiny či přátele připravil náš klub závod dvojic napříč všemi kategoriemi.

Dle upravených pravidel vytvořily dle losování gymnastky dvojice. Každá dvojice musela absolvovat v 1. kole 3 nářadí. Jaká, to rozhodnutí zůstalo na příslušné dvojici. 3 dvojice, které získají v 1. kole nejvíce bodů, přičemž se hodnotilo pouze provedení, tj. rozhodčí udělovaly pouze E-známku, postoupily do kola druhého. Druhé kolo už bylo svižnější a tři dvojice spolu soupeřily už jen na jednom nářadí, i když každá na jiném.

Ačkoliv netradiční vánoční pohár vyhrála dvojice Patricie Makovičková a Eliška Buršová, předvedla všechny děvčata své sestavy a um na všech gymnastických nářadích co nejlépe dovedla a tím pobavila a potěšila všechny diváky na ochoze naší tělocvičny.

Poté ocenil šéftrenér nejúspěšnější gymnastky klubu jmenovitě Patricii Makovičkovou, Elišku Zralou a Elišku Buršovou. Poděkoval všem zbývajícím gymnastkám, popřál jim do další sportovní sezóny mnoho sportovních úspěchů a hlavně zdraví, které je v tomto sportu nejdůležitější.

Nakonec přišel i do naší tělocvičny Ježíšek, nadělil děvčatům i trenérům dárečky. V závěru nechyběla již tradiční vánoční gymnastická koleda, která ukončila nejenom vánoční pohár, ale také celý sportovní rok klub, který byl plný sportovních úspěchů.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář