Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

MČR VS4A, kvalifikace VS3A,VS2A - Praha 25.-26.9.2021

25. 9. 2021

Mistrovství ČR VS4A a kvalifikační závody VS2A, VS3A

 

img_9293.jpg

               O uplynulém víkendu měla naše děvčata napilno. Sobota a neděle byla ve znamení závodního klání na pražské Bohemians. V sobotu společně s panem trenérem S. Kargalcevem vyrazila Natálie Ulrychová a Tereza Hurtová na Mistrovství ČR VS4. V kadetkách závodilo celkem 27 závodnic ročníku 2007-2011. Naše děvčata měla v závodě bohužel smůlu, potýkaly se s pády a neuznanými prvky, Terka bojovala také s bolestivou nohou po zranění z minulého týdne. Obě si zaslouží pochvalu za to, jak bojují a vzájemně se podporují. 

               V odpoledním kvalifikačním závodě nastoupila v kategorii VS3A naše jediná závodnice, Eliška Buršová. V konkurenci 51 závodnic si umístěním na 26. místě vybojovala postup na MČR konané o nadcházejícím víkendu v Ostravě. 

               V neděli vyjela do Prahy děvčata z kategorie VS2A - Ella Pantůčková, Eliška Zralá a Agáta Harantová. V kvalifikačním závodě bylo přihlášeno celkem 55 závodnic. I přes velký počet závodnic probíhal závod ve svižném tempu. Děvčata závodila v 1. sledu a začínala na bradlech, která se nejlépe povedla Elle P., kdy získala nejvyšší známku (18.850b.) ze všech závodnic. Prostná byla velice povedená u všech třech děvčat a u Elišky a Agáty šlo o dvě nejlepší známky ze všech (18.650b. a 18.550b.). Tyto výkony dovedly děvčata k umístění na předních místech a také přinesly kvalifikaci na Mistrovství ČR konané v Ostravě. Cenu přebíraly děvčata z rukou reprezentantky a olympioničky Anety Holasové.

               Již tento víkend se tedy děvčata společně s trenérem vypraví závodit do Ostravy, kde je čeká Mistrovství ČR v kategorii VS3A (sobota) a VS2A (neděle). Níže v článku naleznete odkaz pro sledování přímého přenosu.

               Děkujeme všem trenérům a rodičům za podporu a přípravu dívek. Panu trenérovi Kargalcevovi děkujeme za doprovod a péči od jeho svěřenkyně. Děvčatům přejeme hodně štěstí v nadcházejícím závodě.

               Máme radost, že Denisa Chaloupková a Tereza Hurtová jsou již po úrazu naplno zpět v tělocvičně. Bohužel, marodku nastoupila Patricie Makovičková, která má po pádu zraněnou ruku v sádře. Přejeme brzké uzdravení.

Výsledky:

VS4A

20. Tereza Hurtová                        34.550b.

21. Natálie Marie Ulrychová          33.550b.

VS3A

26. Eliška Buršová           66.075b.

VS2A

2. Eliška Zralá              74.150b.                                                                                                                                                             

6. Agáta Harantová      73.650b.                                                                                                                           

9. Ella Pantůčková       72.700b.

 

https://www.gymtv.cz/mistrovstvi-cr-jednotlivkyn-vs-ve-sportovni-gymnastice-zen/#

 

Simona Harantová Willová 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář